ville forlate prosessen med klubber

chelsea er en av seks hvor kan man kjøpe fotballdrakter ikke har bekreftet


billige fotballdrakter

ville forlate prosessen med klubberEuropean Super League mindre enn 48 timer etter at de ble medBillige Fotballdrakter, Fotballdrakt Barn

chelsea er en av seks hvor kan man kjøpe fotballdrakter ikke har bekreftet


LONDON - Chelsea forbereder seg på å trekke seg fra European Super League mindre enn 48 timer etter at de ble med i utbryterkonkurransen, har en kilde bekreftet overfor CBS Sports.

Chelsea er en av seks Premier League-klubber som utgjør utbruddskonkurransen sammen med Arsenal, Liverpool Manchester City, Manchester United og Tottenham Hotspur.

Det ble rapportert tidligere på dagen at både Chelsea og Manchester City hadde tvil om deres deltakelse i konkurransen med manager Pep Guardiola sa på en pressekonferanse at 'det er ikke en sport når det ikke betyr noe hvor du taper' som svar. til planer der 15 grunnleggerklubber i ligaen ga immunitet mot nedrykk billige fotballdrakter.

Etter å ha fulgt Chelsea-tilbaketrekningsplanene, forbereder Manchester City seg også på å forlate prosjektet med CBS fotballinnsider Fabrizio Romano, som rapporterer at de vil ut av Super League og forbereder seg på å avslutte arbeidet. Selv om avgjørelsene om å ville forlate prosessen med klubber som trekker seg fra prosessen kan vise seg å være en vanskelig oppgave, og det vil ta både tid og advokat å fullføre. Manchester City la ut en uttalelse som bekreftet deres intensjon fotballdrakt barn. ,

Jeg er glad for å ønske City velkommen tilbake til den europeiske fotballfamilien. De har vist stor intelligens når de lytter til de mange stemmene - spesielt fansen deres - som har stavet de viktige fordelene som dagens system har for hele europeisk fotball; fra verden som slår Champions League-finalen helt ned til en ung spillers første treningsøkt i en grasrotklubb billig fodboldtøj.

Utenfor England rapporterer Ben Jacobs at Atletico Madrid forbereder seg på å bli med Chelsea og City i deres søken etter å forlate det nybegynnende prosjektet, selv om Romano ikke har bekreftet det.

176 Просмотры