Messi Drakt

Billige Fotballdrakter, Kjøpe Fotballdrakter, Messi Drakt


Fotballdrakter Barn

knoke ned mens han presserMendy hadde gjort det klart for RennesBillige Fotballdrakter, Kjøpe Fotballdrakter, Messi Draktklubben var villig til å bestille fotballdrakter på nett førstevalgsmålvakt i chelsea


Frank Lampard bestemte seg før slutten av forrige sesong at han ønsket å hente inn en ny keeper for å riste opp ting.

Klubben var villig til å lytte til tilbud til Kepa, men det var liten interesse i tillegg til lånekvoter fra hjemlandet.

Men nå ser det ut til å bli og kjempe om plassen sin, med Mendy som er ivrig etter å tjene plassen mellom stokkene og etablere seg som Lampards førstevalgsmålvakt på Stamford Bridge.

billige fotballdrakter Mendy hadde gjort det klart for Rennes -presidenten Nicolas Holveck at han ønsket å flytte til Chelsea og teste seg selv i Premier League etter åpningsbudet.

kjøpe fotballdrakter Det ble avholdt et møte i styrerommet i dag, hvor det antas at Rennes har nektet å godta Chelseas siste tilbud.


messi drakt I følge Fabrizio Romano er avtalen nå klar til å bli fullført, og Mendy er klar for en lege i England.

fotbollströjor barn Kepa sies å ha reagert positivt på Chelseas forhandlinger for Mendy. Han er ikke villig til å gi opp Blues -karrieren ennå og ønsker å bevise seg selv i vest -London.

Følget hans insisterer på at han fortsatt har et godt forhold til Lampard, til tross for at han ble droppet ved to separate anledninger forrige sesong.

Det antas at hard konkurranse fra Mendy vil tillate Kepa å knoke ned mens han presser ham til grensene.

Han har fortsatt mye arbeid å gjøre hvis han vil bli Spanias nr. 1 neste sommer på EM.

Det har heller ikke vært noe forslag om at Mendy automatisk kommer inn som førstevalgsmålvakt i Chelsea.


billige fotballdrakter

89 Просмотры